低溫豬里肌

低溫豬里肌

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
1 完整食譜

Malzemeler

  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 豬里肌肉 切成兩段(約6公分長)
    250 克
  • 1950 克
  • 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Sodyum 297.9 mg
Protein 52.8 g
Kalori 1825.4 kJ / 436.7 kcal
Yağ 23.6 g
Doymuş Yağ 7.1 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...