法式低溫油封鴨

法式低溫油封鴨

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 50 dk
1 人份

Malzemeler

  • 帶皮帶骨鴨腿 (約250克)
    1 隻
  • 粗海鹽
    1 大匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 新鮮百里香
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    20 克
  • 鴨油
    30 克
    30 克 油
  • 1500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 53 g
Kalori 2334 kJ / 558 kcal
Yağ 36.1 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 2.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...