Cihazlar ve Aksesuarlar
法式低溫油封鴨
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 50 dk
1 人份
Malzemeler
-
帶皮帶骨鴨腿 (約250克)1 隻
-
粗海鹽1 大匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
新鮮百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
蒜頭 拍碎20 克
-
30 克 油鴨油30 克
-
水1500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
53 g
Kalori
2334 kJ /
558 kcal
Yağ
36.1 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
2.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan