Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸圓鱈佐甜菜泥
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份
Malzemeler
-
鱈魚片 (約2片)360 克
-
鹽2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
白酒1 茶匙
-
蒜頭1 粒
-
新鮮九層塔 只取葉子20 克
-
特級初榨橄欖油75 克
-
甜菜根 去皮、切塊(約3公分)500 克
-
水175 克
-
山蘿蔔葉 (isteğe bağlı) 少許,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26 g
Kalori
2448 kJ /
585 kcal
Yağ
51 g
Lif
6.7 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan