Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 鱸魚 (菲力部位,約4片)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 太白粉
- 2 片 火腿, 切絲
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 30 克 白蘿蔔, 切絲
- 15 克 薑, 切絲
- 20 克 蔥, 切絲
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切絲
- 600 克 水
- 1 茶匙 香油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 片
- Kalori
- 140 kJ / 33 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.2 g