Cihazlar ve Aksesuarlar
西芹炒魚皮
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油30 克
-
蔥 切段,可多備一些切成蔥花10 克
-
西洋芹 切片150 克
-
魚皮 洗淨切段 , 川燙300 克
-
醬油膏2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
米酒2 大匙
-
香油3 - 5 滴
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
0.5 g
Kalori
400 kJ /
95 kcal
Yağ
7.593 g
Lif
0.709 g
Karbonhidrat
2.963 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan