西芹炒魚皮

西芹炒魚皮

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 30 克
  • 切段,可多備一些切成蔥花
    10 克
  • 西洋芹 切片
    150 克
  • 魚皮 洗淨切段 , 川燙
    300 克
  • 醬油膏
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 0.5 g
Kalori 400 kJ / 95 kcal
Yağ 7.593 g
Lif 0.709 g
Karbonhidrat 2.963 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...