Cihazlar ve Aksesuarlar
筊白筍炒肉絲
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切條20 克
-
豬里肌肉 切條100 克
-
筊白筍 切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
11.86 g
Kalori
514 kJ /
122 kcal
Yağ
4.3 g
Lif
1.475 g
Karbonhidrat
9.87 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan