Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜魚片
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
雪菜 洗淨,切段(約3公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 去籽,切段½ 根
-
油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
300 克 魴魚, 切塊(約3公分)紅鯛魚片 切塊(約3公分)300 克
-
蔥 (isteğe bağlı) 切絲20 克
-
水500 克
-
香油½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.5 g
Kalori
504 kJ /
120 kcal
Yağ
5.3 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
5.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan