Cihazlar ve Aksesuarlar
娃娃菜焖油豆腐
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
3 人份
Malzemeler
-
油25 克
-
娃娃菜 切条400 克
-
油豆腐 一切二100 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
生抽15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1079.4 mg
Protein
12.7 g
Kalori
1143 kJ /
27.4 kcal
Yağ
21.7 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
3.4 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一日三餐
21 Tarif
Çin
Çin