Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 油
- 80 克 京葱, 切段
- 20 克 姜, 切片
- 3 粒 蒜头
- 3 粒 八角
- 1 块 桂皮
- 10 个 干红辣椒, 切碎(根据个人口味调整)
- 10 克 花椒 (根据个人口味调整)
- 500 克 牛腩, 切小块(3×3厘米),提前汆水沥干
- 1 汤匙 老抽
- 1 汤匙 生抽
- 1 茶匙 料酒
- 2 茶匙 盐
-
1
茶匙 糖
veya 10 克 冰糖 - 1200 克 水
- 400 克 细面条
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2858 kJ / 683 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 8.2 g