Cihazlar ve Aksesuarlar
酸菜炒肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
带皮五花肉 切片200 克
-
葱 切段2 支
-
姜 切片20 克
-
蒜头 切片20 克
-
干辣椒 切段2 支
-
油20 克
-
四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)200 克
-
糖5 克
-
生抽5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
754.2 mg
Protein
15.9 g
Kalori
2063 kJ /
493.5 kcal
Yağ
41.5 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
12.3 g
Karbonhidrat
16.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常猪肉料理
10 Tarif
Çin
Çin