酸菜炒肉

酸菜炒肉

4.8 11 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 带皮五花肉 切片
    200 克
  • 切段
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 蒜头 切片
    20 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 20 克
  • 四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    200 克
  • 5 克
  • 生抽
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 754.2 mg
Protein 15.9 g
Kalori 2063 kJ / 493.5 kcal
Yağ 41.5 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 12.3 g
Karbonhidrat 16.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...