Cihazlar ve Aksesuarlar
孜然杏鲍菇炒牛肉片
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋葱 切块100 克
-
蒜头3 瓣
-
油20 克
-
杏鲍菇 用刨皮刀刨成薄片250 克
-
牛肉 切片或选择肥牛片250 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒20 克
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
白芝麻1 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
403.3 mg
Protein
14.8 g
Kalori
754.3 kJ /
180.3 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
13.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
妈妈的家常菜
12 Tarif
Çin
Çin