羊肉煲

羊肉煲

3.7 59 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 45 dk
8 人份

Malzemeler

  • 花椒
    1 茶匙
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 块
  • 香叶
    1 片
  • 陈皮
    2 小片
  • 羊肉 选带皮羊腿肉,切块,5厘米,提前热水汆烫
    800 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    30 克
  • 料酒
    50 克
  • 800 克
  • 老抽
    25 克
  • 生抽
    50 克
  • 冰糖
    30 克
  • 白萝卜 去皮,切小块,2×2厘米
    400 克
  • 新鲜香菜 装饰用
    3 - 5 支
  • 青蒜 切小段,装饰用
    1 支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 101 mg
Protein 22.2 g
Kalori 792.9 kJ / 189.5 kcal
Yağ 4.4 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 17.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...