Cihazlar ve Aksesuarlar
手撕包菜浇头
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
油30 克
-
新鲜小米椒 切片3 根
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜2 片
-
带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片150 克
-
卷心菜 切块250 克
-
生抽15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
166.9 mg
Protein
10.6 g
Kalori
2052.5 kJ /
490.5 kcal
Yağ
43.6 g
Lif
7.8 g
Doymuş Yağ
11.5 g
Karbonhidrat
17.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin