Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron

3.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 200 g de pois chiches secs
  • 440 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de poudre de curcuma séché
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau coupé en bâtonnets (2 cm x 5 cm)
  • 20 g d'oignon
  • 450 g de chair de potiron pelé, coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 1 brin de romarin frais feuilles seulement

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Sodyum 1943 mg
Protein 113 g
Kalori 5073 kJ / 1211 kcal
Yağ 51 g
Lif 25 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 68 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...