Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 250 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 200 g de calabacín
- 200 g de berenjena
- 800 g de lomos de bacalao desalado (4 lomos)
- 2 - 3 cucharadas harina de trigo
- 400 g de tomate troceado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (isteğe bağlı)
- aceite para freír
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 3245 kJ / 775 kcal
- Protein
- 129 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 14360.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Trinxat de col
1h 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de Sant Joan
1h
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Ensalada de lentejas en samfaina
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Panellets
10 Std. 30 Min