Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 30 g garlic cloves
- 2 tbsp dried oregano
- 15 g achiote paste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 100 g white vinegar
- 285 g orange juice, sour
- 100 g onions, in pieces
- 2 tsp salt
- 995 g pork shoulder, boneless or Boston butt, boneless, cut into cubes (5 cm/2 in.)
Pickled Onions
- 140 g red onions, quartered
- 30 g orange juice
- 15 g white vinegar
- 2 pinches dried oregano
- ½ tsp salt
Habanero Sauce
- 5 habanero chillies
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp salt
- 30 g water
Cochinita Pibil
-
30
g vegetable oil
veya 30 g lard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1771.8 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1227.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pico De Gallo
15min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Cochinita Pibil
4hod.
Shrimp Aguachile
15min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Gorditas de Chicharrón
1 Std. 40 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Pozole Rojo
2h 5min
Champurrado
20min
Pollo Pibil
1h 30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h