Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1 oz garlic cloves
- 2 tbsp dried oregano
- ½ oz achiote paste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 3 ½ oz white vinegar
- 10 oz orange juice, sour
- 3 ½ oz onions in pieces
- 2 tsp salt
- 35 oz Boston butt or pork shoulder, boneless, cut into cubes (2 in.)
Pickled Onions
- 5 oz red onions, quartered
- 1 oz orange juice
- ½ oz white vinegar
- 2 pinches dried oregano
- ½ tsp salt
Habanero Sauce
- 5 habanero chilies
- ½ oz lemon juice
- ¼ tsp salt
- 1 oz water
Cochinita Pibil
-
1
oz vegetable oil
veya 1 oz lard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1771.8 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1227.1 mg