Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 7 oz tomatoes, quartered
- ½ oz dried guajillo chilies, stem and seeds removed
- 2 tsp salt, divided
- 1 pinch ground cumin
- 60 oz water, divided
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz), drained
- 5 ½ oz radishes, trimmed, thinly sliced
-
4
oz lettuce leaves, shredded
veya 4 oz cabbage, shredded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g