Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ceviche
1 Std. 10 Min
Pico De Gallo
15 min
Sangria
10min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Pozole Verde
2 Std.
Natillas
1 Std.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Pozole Rojo
2sa 5 dk