Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semi fermentati
-
25
g di chicchi di segale
veya 25 g di farro -
40
g di chicchi di segale in fiocchi + q.b.
veya 40 g di fiocchi di farro + q.b. - 40 g di semi di zucca
- 40 g di semi di girasole
- 20 g di semi di sesamo
-
20
g di semi di lino
veya 20 g di semi di chia - 5 g di sale
- 180 g di acqua
Pre-impasto (preparare la sera)
- 70 g di acqua fredda
- 120 g di farina integrale
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto principale (il mattino seguente)
- olio di cocco q.b.
- 190 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 - 110 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 408 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 99 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini integrali alla paprika
3 Std. 30 Min
Pane integrale
3u. 15min
Pane tartaruga
20 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Baguette integrale
5h
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4h
Impasto per pizza integrale
2h