Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Starter
- 50 g di semi di girasole
- 40 g di semi di lino
- 90 g di acqua
Pane
- 1700 g acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina integrale
- 160 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 22.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al cumino
16h 30min
Pane al latticello
18 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in padella
18 godz.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane morbido di farro
19h
Baguette integrale
5h
Pane contadino
19h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane semplice
4u.