Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura della zucca
- 400 g di acqua
- 180 g di polpa di zucca a pezzi
Pane
-
50
g uvetta sultanina
veya 50 g di mirtilli rossi disidratati o di ciliegie disidratate - 700 g di acqua (di cui 170 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 20 g di miele
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 263 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Torta pere e zenzero (TM6)
40 Min
Pane veneziano
18h 30 min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.
Panettone
6h 30min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 godz.
Pane contadino
19 godz.
Pane semplice
4h
Impasto per pizza di segale
2h 10 min