Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 311.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di patate (TM6)
1h
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Gamberi in salsa cocktail
10 λεπτ.
Avocado toast con uovo poché
25min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Gamberi in salsa cocktail
10 λεπτ.
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min