Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 985.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Peperoni in agrodolce
30min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 godz. 30 min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Caponata (TM6)
1h 30min
Cetrioli sottaceto (TM6)
48 Std. 20 Min
Mandorle pelate (TM6)
5min
Peperonata (TM6)
45min
Peperonata sottovuoto
1h
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min