Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butter
- 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1000 g chilled water
Flavouring
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only or 1 tsp dried thyme
- 1 garlic clove
- ½ tsp lemon zest
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- 2 - 3 pinches smoked salt or salt of choice, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 140 g
- Kalori
- 8741.2 kJ / 2089.2 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 222.6 g
- Doymuş Yağ
- 138.1 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 695 mg
Alternatif tarifler
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Lamb tikka with spicy eggplant
Değerlendirme yok
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Değerlendirme yok
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10 min.
Piccalilli
720sa 35 dk
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Brandy snaps
30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Barbecue sauce
1h 40min