Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg, lightly beaten (see Tips)
- water, to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 292 kJ / 69.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 206.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Banana bread
1h 40min
Pizza sauce
30 Min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Focaccia
3h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Boiled Eggs
20 min.
Neapolitan pizza
1h 30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 Min