Cihazlar ve Aksesuarlar
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
28 pieces
Malzemeler
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
206.3 mg
Protein
3.2 g
Kalori
292 kJ /
69.8 kcal
Yağ
3.2 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
7.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Baby and toddler
30 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Udon with chicken and mushrooms
50 dk
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Değerlendirme yok
Ultimate mushroom mac n' cheese
1sa 5 dk
Seeded pastry
15 dk
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 dk
Potato and broccoli purée (first foods)
30 dk
Carrot purée (first foods)
30 dk
Gnocchi
1sa 40 dk
Cookidoo 10th Anniversary cake
4sa
Ravioli with zucchini sauce
35 dk
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 dk
Pumpkin Risotto
45 dk