Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

2.6 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
28 pieces

Malzemeler

Pasta dough
  • plain flour
    200 g
  • sea salt (optional)
    ¼ tsp
  • eggs
    2
  • water
    2 tbsp
Spinach filling
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fresh baby spinach
    120 g
  • water
    300 g
  • ricotta (see Tips)
    250 g
Tomato sauce
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • canned tomatoes
    400 g
Ravioli
  • egg lightly beaten (see Tips)
    1
  • water to boil
  • sea salt (optional)
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • Parmesan cheese grated, to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 206.3 mg
Protein 3.2 g
Kalori 292 kJ / 69.8 kcal
Yağ 3.2 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Karbonhidrat 7.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...