
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg lightly beaten (see Tips)
- water to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil to drizzle
- Parmesan cheese grated, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 69.8 kcal / 292 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Yağ
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Lif
- 0.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Sodyum
- 206.3 mg