Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.3 31 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft
    250 g
    250 g Burrata, abgetropft
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 40 mg
Protein 4 g
Kalori 284 kJ / 68 kcal
Yağ 5 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...