Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rote Bete, gekocht, halbiert
- 600 g Weißkohl, in 3-6 Spalten
- 50 g Walnusshälften
- 150 g Gorgonzola, in Stücken, davon 100 g in mundgerechten Stücken
- 1 geh. TL körniger Senf
- 150 g Joghurt, 1,8% Fett
- 30 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Zucker
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1500 kJ / 359 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignon-Porree-Cremesuppe
30p
Schwarzwurzel-Auflauf
1h 25min
Grünkohlsalat mit Erdnuss-Dressing und Hähnchen
30p
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1h
Kichererbsen-Salat
15min
Reis-Thunfisch-Salat
40min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50min