Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.5 75 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft, abgetropft
    250 g
    250 g Burrata
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 456 mg
Protein 15 g
Kalori 961 kJ / 229 kcal
Yağ 14 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...