Cihazlar ve Aksesuarlar
黄酒焖鱼
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
3 人份
Malzemeler
-
食油25 克
-
新鲜姜 切片15 克
-
黑胡椒粒5 粒
-
青葱 切成4公分段3 小支
-
鱼 (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)600 克
-
酱青15 克
-
黑酱油10 克
-
黄酒50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
245 mg
Protein
38 g
Kalori
1912 kJ /
457 kcal
Yağ
28 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
滋补月子餐
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası