Cihazlar ve Aksesuarlar
sous-vide慢煮羊排配薄荷柠檬汁
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
薄荷酱
-
薄荷叶 只取叶子15 克
-
新鲜香菜 切段15 克
-
柠檬 只取黄色的皮和柠檬汁1 颗
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
特级初榨橄榄油60 克
羊肉
-
羊排 约800-900克8 根
-
新鲜迷迭香2 支
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粒10 粒
-
特级初榨橄榄油2 汤匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1300 克
-
柠檬汁30 克
-
橄榄油 烹制用少许
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
626 mg
Protein
21 g
Kalori
1816 kJ /
434 kcal
Yağ
38 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
13 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
慢煮美味
30 Tarif
Çin
Çin