Cihazlar ve Aksesuarlar
咸蛋黄蒸肉糜
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
3 人份
Malzemeler
-
咸蛋黄80 克
-
去皮五花肉 切块,2.5厘米,提前冷冻1小时200 克
-
姜1 片
-
料酒2 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
蛋2 颗
-
水500 克
-
葱 切葱花5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.8 g
Kalori
2406 kJ /
575 kcal
Yağ
53.7 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin