Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 1 - 6 kolb kukurydzy, cukrowej, świeżej, obranej, dł. maks. 20 cm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sztukę
- Kalori
- 367 kJ / 87.7 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 1.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 18.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min