Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
-
350 - 800
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
veya 350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 154 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 phút
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 dk
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 dk
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min