Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g wody
- 200 - 600 g czerwonych buraków, pokrojonych na 4 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 179.9 kJ / 43 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 0.2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 84.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1u. 10min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min.
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min.
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min.