Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g wody
- 200 - 600 g czerwonych buraków, pokrojonych na 4 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 179.9 kJ / 43 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 0.2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 84.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 dk
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1sa 10 dk
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 dk
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 dk
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 dk
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min