Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1 Std. 45 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Harissa
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Elmalı Tart
1h
Sebzeli Karides
40 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Hibiskus Şerbeti
3 Std. 25 Min
Çilekli Salata Sosu
5min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 min