Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Tavuk suyu
-
su1200 g
-
tavuk budu, derili, kemikli tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş700 g
-
havuç mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş100 g
-
kereviz kökü mümkünse tek parça100 g
-
pırasa (isteğe bağlı) 2 parçaya bölünmüş50 g
-
soğan orta boy, ikiye bölünmüş1
-
tuz damak tadına göre1 ½ - 1 ¾ tk
Çorba
-
tel şehriye80 g
-
maydanoz yaprağı, taze doğranmış¼ - ½ demet
-
limon (isteğe bağlı) servis etmek için
-
karabiber (isteğe bağlı) servis etmek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
18 g
Kalori
1235 kJ /
295 kcal
Yağ
16 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4h 30min
Caprese Wrap
10min
Baharatlı Erikli Limonata
10min
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10min
Patates Salatası
1h
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1h 5min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Glütensiz Pandispanya
1h 30min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min