
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü mümkünse tek parça
- 50 g pırasa 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze doğranmış
- limon servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 295 kcal / 1235 kJ
- Protein
- 18 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çilekli Salata Sosu
5 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48sa 20 dk
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 dk
Kişnişli Karidesli Omlet
35 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4sa 25 dk
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1sa 30 dk
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1sa 40 dk
Çiğ Börek
1sa 10 dk
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk