Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domates Soslu Spagetti
55 Min
Bolonez Soslu Lazanya
2 Std. 30 Min
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9小时 25 分钟
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk