Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Etli Biber Dolması
1h 20min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1h 5 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Buharda pişmiş biber
25min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 Std. 40 Min
Patates Salatası
1h
İmam Bayıldı
1h