
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)150 g
-
kırmızı lahana parçalara bölünmüş (4-5 cm)150 g
-
alabaş parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
kapya biber parçalara bölünmüş (4-5 cm)1 adet
-
yeşil elma çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş1 adet
-
kereviz (isteğe bağlı) parçalara bölünmüş (3-4 cm)2 - 3 sap
-
karışık taze ot sadece yaprakları (örn. dereotu, maydanoz vs.)8 - 10 dal
-
kabak çekirdeği içi30 g
-
zeytinyağı25 g
-
limon suyu1 ½ - 2 yk
-
bal1 tk
-
hardal1 ½ - 2 tk
-
tuz½ - ¾ tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
107 kcal /
489 kJ
Protein
2.7 g
Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
11.3 g
Lif
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Pratik Lezzetler
21 Tarif
Türkiye
Türkiye

Ramazan'a özel sağlıklı tarifler
30 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kereviz Salatası
10 dk
Kabaca doğranmış lahana
10 dk
Fermente Kırmızı Soğan
96sa
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4sa 10 dk
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Plaska
1sa 15 dk
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Cevizli Kereviz Salatası
10 dk
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 dk