Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 150 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 100 g alabaş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 1 adet yeşil elma, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 2 - 3 sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (isteğe bağlı)
- 8 - 10 dal karışık taze ot, sadece yaprakları (örn. dereotu, maydanoz vs.)
-
30
g kabak çekirdeği içi
veya ay çekirdeği içi - 25 g zeytinyağı
- 1 ½ - 2 yk limon suyu
- 1 tk bal
- 1 ½ - 2 tk hardal
- ½ - ¾ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 489 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30p
Havuçlu Pancar Salatası
10 min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1h 15min
Pancar Salatası
15 Min
Hellimli Pancar Salatası
20 min
Portakal, Havuç ve Limon Suyu
10 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35p
Kabaca doğranmış lahana
10 min
Cevizli Kereviz Salatası
10 min
Rendelenmiş havuç
10 min
Yoğurtlu Havuç
50p
Kahvaltılık Ezme
15 Min