Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 150 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 100 g alabaş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet kapya biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 1 adet yeşil elma, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 2 - 3 sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (isteğe bağlı)
- 8 - 10 dal karışık taze ot, sadece yaprakları (örn. dereotu, maydanoz vs.)
-
30
g kabak çekirdeği içi
veya ay çekirdeği içi - 25 g zeytinyağı
- 1 ½ - 2 yk limon suyu
- 1 tk bal
- 1 ½ - 2 tk hardal
- ½ - ¾ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 489 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 Min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2 Std. 15 Min
Çağla Ezmesi
10 min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Pancar Salatası
15min
Cevizli Kereviz Salatası
10 min
Havuçlu Pancar Salatası
10 min