Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bal kabağı,kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak, servis için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1787.8 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30p
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30p
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1óra 10p
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35p
Tahin Pekmez
15p
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40p
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Kıymalı Ispanak
45p