Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bal kabağı,kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak, servis için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1787.8 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tereyağı
40 min
Ayva Reçeli
1 Std. 25 Min
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 Std. 5 Min
Hamsi Buğulama
40 min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13 Std.
Tavuk Bulyon
45 min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20min
Mercimek Köftesi
2h
Ayva Tatlısı
3 Std.