Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bal kabağı,kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak, servis için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1787.8 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebze Suyu
3h 15min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 Std. 5 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 Std. 5 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 godz.
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4 Std. 10 Min
Ayva Tatlısı
3 Std.