Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabak Tatlısı
Hazırlık 15 dk
Toplam 7sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)800 g
-
şeker400 g
-
ceviz içi60 g
-
su1500 g
-
kaymak servis için (isteğe bağlı)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
3.3 g
Kalori
1787.8 kJ /
426.6 kcal
Yağ
11.7 g
Lif
3.5 g
Karbonhidrat
74.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Balkabaklı Peynirli Makarna
1sa 15 dk
Ayva Reçeli
1sa 25 dk
İrmik Helvası
1sa 25 dk
Taze İncir Reçeli
55 dk
Damla Sakızlı Lokum
26sa 50 dk
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1sa 20 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Ayva Tatlısı
3sa