Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabak Tatlısı
Hazırlık 15 dk
Toplam 7sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)800 g
-
şeker400 g
-
ceviz içi60 g
-
su1500 g
-
kaymak servis için (isteğe bağlı)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
3.3 g
Kalori
1787.8 kJ /
426.6 kcal
Yağ
11.7 g
Lif
3.5 g
Karbonhidrat
74.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Patates Graten
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Buharda pişmiş ıspanak
15 dk
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 dk
Kuru Patlıcan Dolması
1sa 30 dk
İrmik Helvası
1sa 25 dk
Pratik Peynirli Sufle
45 dk
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8sa 15 dk
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1sa 40 dk
İşkembe Çorbası
1sa 20 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Ayva Tatlısı
3sa