Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g bal kabağı,kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak, servis için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1787.8 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Ayva Tatlısı
3h
Elmalı Kırmızı Meyveli Smoothie
10min
Mantar Ezmesi
1h 40min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 godz. 10 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 godz. 10 min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 Std. 40 Min
İrmik Helvası
1h 25min