Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g unsalted butter
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g celeriac, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g parsnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g turnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 25 g plain flour
- 20 g dried bush tomatoes (optional)
- ¼ tsp ground lemon myrtle
- ¼ tsp ground saltbush
- ¼ tsp ground sea parsley
- ¼ tsp bush tomato powder
- ¼ tsp ground pepperleaf
- ¼ tsp ground wattleseed
- 30 g tomato paste
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 50 g red wine
- 250 g water
- 500 g emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.7 kJ / 362.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 23.9 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 234 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Citrus dust
4h 10min
Green egg whites and ham omelette
35min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Ube ice cream
12h 10min
Pumpkin and ginger soup
35min