Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 100 g de noix de pécan
- 50 g de raisins secs
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 749 kJ / 176 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne au levain
28 Std. 10 Min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Petits pains de seigle
12 godz.
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain au levain
17 godz.
Baguettes au levain
15h
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Ricotta
16 godz. 15 min
Levain de blé aux pommes
72sa 20 dk
Pain cocotte seigle et épautre
2j 40 menit
Pain de campagne en cocotte
2j 10 menit
Baguette tradition
15h 25min