Cihazlar ve Aksesuarlar
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
94.5 mg
Protein
3.6 g
Kalori
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Yağ
53 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
32.9 g
Karbonhidrat
0.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1sa 45 dk
Vanilla Yogurt
12sa 20 dk
Rava payasam
50 dk
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7sa 45 dk
Individual Pineapple Cheesecakes
3sa 50 dk
Tiramisu
5sa 20 dk
Crêpes
1sa 15 dk
Tiramisu
5sa 20 dk
Rocket watercress juice
10 dk
Saint-Honore
2sa 45 dk
Crêpes
1sa 15 dk
Fresh jalapeño dip
5 dk