Cihazlar ve Aksesuarlar
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
94.5 mg
Protein
3.6 g
Kalori
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Yağ
53 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
32.9 g
Karbonhidrat
0.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Braised Mixed Platter
Değerlendirme yok
Macarons with Pistachio Ganache
Değerlendirme yok
Bomboloni with Custard
3sa 30 dk
Chicken and Prawn Siew Mai
45 dk
Crunchy caramel popcorn
2sa 15 dk
Strawberry and rose water macarons
2sa 50 dk
Harissa sauce
10 dk
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3sa 10 dk
Fruit and nut loaf
27sa 50 dk
Salted caramel ice cream
14sa
Vietnamese Chicken Pho
1sa 10 dk
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26sa 10 dk