![Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food) Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c942b829d529f7e77a61c39d22fe3abb/Derivates/590806904f487d3f3b03413d4c11712812dc46aa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 eggs
- water (to the 1L fill level)
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2025.8 kJ / 484.2 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 32.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 94.5 mg
Alternatif tarifler
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Vegan bao sliders
Değerlendirme yok
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Ladoo
1h 20min
Carrot kimchi
Değerlendirme yok
Citrus Margarita
10min
Tzatziki dip
15 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Pizza sauce
30 Min