Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Wasser
- 1250 g Tomaten
- 180 g Staudensellerie
- 6 - 8 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, frisch, abgezupft
- 2 frische Lorbeerblätter
- 2 TL Salz (10 g)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 20 g brauner Zucker
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 678 kJ / 163 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40min
Pfirsich-Chutney
50min
Pfirsich-Chutney
40min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Rotkraut
1h
Balsamico-Feigen
40min
Preiselbeerkompott
1sa 25 dk
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1h 15min
Bärlauchpaste
20min
Zwetschgen-Chutney
50min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Preiselbeerkonfitüre
20min