Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 1 - 2 kolby kukurydzy, cukrowej, świeżej, obranej, dł. ok. 20 cm, pokrojonej na 3 równe kawałki (patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sztukę
- Kalori
- 367 kJ / 87.7 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 1.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 25.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40min