Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 1 - 2 kolby kukurydzy, cukrowej, świeżej, obranej, dł. ok. 20 cm, pokrojonej na 3 równe kawałki (patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sztukę
- Kalori
- 367 kJ / 87.7 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 1.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 25.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min