Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1330 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 3 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 500 g di farina manitoba + q.b.
- 8 g di sale + q.b.
- 500 g di cime di rapa, pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso, fresco (isteğe bağlı)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia fresca, sgranata
- sale grosso, a piacere (isteğe bağlı)
- 2 - 3 cubetti di ghiaccio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 5822 kJ / 1392 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 198.9 g
- Yağ
- 49.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 3076.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Cornetto di Matera
4h 30min
Polpo alla Luciana
1h 30 min.
Frittelle di cavolo nero
30 min
Focaccia di patate in padella
1h
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min.
Sciroppo di vin brulé
8h 45min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Bolo Rei (Torta del Re)
4h
Pangrattato alle acciughe e paprika
10 λεπτ.
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Rustici alla scarola
10 godz.