Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 100 - 300 g papryki, różnokolorowej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 1-2 cm paski
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 94 kJ / 22 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min