Buckwheat dengan Jamur dan Keju Gorgonzola

Buckwheat dengan Jamur dan Keju Gorgonzola

Değerlendirme yok
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsi

Malzemeler

  • daun peterseli segar tambahkan untuk hiasan
    15 g
  • bawang bombai potong kecil-kecil
    100 g
  • siung bawang putih
    2
  • minyak zaitun
    15 g
  • jamur (misalnya kancing, cremini, chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
    255 g
  • anggur putih
    55 g
  • biji buckwheat dibilas
    255 g
  • kaldu sayur dibagi
    535 g
  • garam
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk
    ¼ sdt
  • mentega tawar
    30 g
  • keju Gorgonzola potong kecil-kecil
    55 g
  • kacang hazel, dengan kulit atau di blanch dicincang
    30 g
    30 g kacang almond iris

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Sodyum 448.1 mg
Protein 14.8 g
Kalori 1813.3 kJ / 433.4 kcal
Yağ 19.6 g
Lif 8.7 g
Doymuş Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 53.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster