Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g bengkuang, dikupas, potong block sesuai ukuran corong
- 100 g wortel, dikupas
- 100 g kol putih, potong wedges sesuai ukuran corong
- 20 g bawang putih
- 30 g bawang merah
- 20 g minyak sayur
- 30 g jamur kering, direndam hingga lunak, potong kecil-kecil
- 20 g sotong suwir kering, dibilas
- 100 g fillet dada ayam, tanpa kulit, potong strip (3-5 mm)
- 20 g saus tiram, sesuai selera
- 40 - 50 g kecap asin, sesuai selera
-
1
sdt pasta kaldu ayam (lihat tips)
veya 1 sdt kaldu jamur bubuk - 1 jumput lada putih bubuk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g