Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 391.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Sformato vegetale
1 Std.
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Erbazzone reggiano
2h
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1 Std.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h