Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 391.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne di verza
2h 30 min.
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min.
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1ωρ. 45 λεπτ.
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Quiche di zucca ed erbette
1h 30 min.
Torta de gee
1h 30 min.
Quiche alle cipolle
1h 30 min.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min.