Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 391.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Sformato vegetale
1 Std.
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e bietole
1 godz. 15 min
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Frittata di agretti
1 Std.
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1 Std.