Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 150 g di zucchine, a fette (4 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 80 g di peperoni rossi a dadini
- 1 cucchiaino di aghi di rosmarino tritati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 uova
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 175 g di farina
- 10 g di lievito in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porzioni
- Kalori
- 7344.7 kJ / 1755.4 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 35.4 g
- Yağ
- 160.1 g
- Doymuş Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 5459.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpette di peperoni
1h
Burger di barbabietola
1h
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Polpettone spinaci e pancetta
1 godz. 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Spanakopita
1h
Pane agli spinaci
3h
Plumcake patate e speck
2h
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta estasi
45 min