Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zumo de lima
- 100 g de lubina fresca, sin piel ni espinas en trozos
- 5 limas
Patacones
- 1 plátano macho
- aceite para freír
Leche de tigre
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 trozo de chile rocoto
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de jengibre fresco rallado
- 30 g de apio en trozos
- 500 g de caldo de pescado frío
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Para servir
- ¼ de cebolla roja picada
- 2 cucharadas de granos de maíz dulce fresco
- 4 rodajas de lima
- 4 hojas de cilantro fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 651 kJ / 156 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 30.7 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 482.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pebre
20 min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Pisco sour
10 Min
Choripanes con salsa pebre
2 Std.
Cóctel pisco sour
10 Min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
Sofrito chileno
20 min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Cremoso de mote
1 Std. 20 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min